CONTROLA CLUB COL·LABORA EN LA CAMPANYA "RESPECT. DISFRUTA DE TU OCIO, RESPETANDO LA CIUDAD"

Previous Next

Hui s'ha presentat la campanya "RESPECT. GAUDEIX DEL TEU OCI, RESPECTANT LA CIUTAT", elaborada per la Coordinadora d'Hostaleria dels Barris de València i l'Associació per una Hostaleria Responsable en les zones de Blasco Ibáñez i Hondures, amb la col·laboració tècnica de l'ONG Controla Club. La campanya està dirigida a promoure el necessari clima de reflexió i conscienciació per a promoure el civisme i les conductes responsables de la població juvenil a l'hora de gaudir de les seues conductes recreatives en els espais d'oci nocturn.

En el context actual en el qual s'està produint la desescalada de la crisi del COVID, que està permetent recuperar una progressiva normalització dels hàbits d'oci, s'està produint una explosió de socialització i gaudi de l'oci nocturn que està generant seriosos problemes de convivència, altercats i incivisme que fan necessari abordar aquesta problemàtica, comptant amb tots aquells col·lectius i prescriptors amb capacitat de generar impacte sobre els més joves. 

Per tot això, i en el marc de l'actual crisi dels macrobotellons, resulta convenient i necessari promoure un debat sobre les conductes cíviques i responsables a l'hora de gaudir de l'oci nocturn, que permeta abordar la desescalada i transició cap a la normalitat COVID de forma ordenada, segura i responsable.

ControlaClub

Sede Controla Club València

C/ Esteban Dolz del Castellar, 5. | 46019 València

Tel.: 963 93 40 85

Sede Controla Club Madrid

Email: controlaclub@controlaclub.org

Nosaltres

L'ASSOCIACIÓ CONTROLA CLUB és una ONG formada per tots aquells que participem i som protagonistes d'alguna manera dels espais de diversió.

El nostre objectiu és abordar la responsabilitat social en l'oci i per a això realitzem programes de prevenció, de conscienciació ciutadana i de drogodependències dirigits als jóvens i usuaris de l'oci nocturn.

Reconeixements

Premi Reina Sofia 2007