¿Sobre qué droga quieres información?

En aquesta secció podràs trobar informació sobre aquest tema sobre les diferents substàncies. La informació que s'aporta en l'apartat inclou tant la seua definició, els riscos del consum i una reducció de riscos en cas que es decidisca consumir.

En aquest apartat no s'inclouen totes les substàncies *psicoactivas existents fins al moment, sinó aquelles més conegudes i/o consumides en entorns d'oci.

Davant qualsevol dubte referent a aquestes substàncies o unes altres poden consultar amb nosaltres al telèfon 96 393 40 85 o enviar-nos els seus dubtes a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Recorda que en tot cas, no has de prendre cap tipus de droga, inclosos alcohol i tabac, si eres menor de 18 anys i que mai has de conduir, manejar maquinària pesada o fer qualsevol cosa que pose o puga posar en perill la teua vida o la dels altres.

Que el consum de substàncies il·legals et pot ocasionar problemes amb la llei i problemes mèdics a curt i llarg termini.

ControlaClub

Sede Controla Club València

C/ Esteban Dolz del Castellar, 5. | 46019 València

Tel.: 963 93 40 85

Sede Controla Club Madrid

Email: controlaclub@controlaclub.org

Nosaltres

L'ASSOCIACIÓ CONTROLA CLUB és una ONG formada per tots aquells que participem i som protagonistes d'alguna manera dels espais de diversió.

El nostre objectiu és abordar la responsabilitat social en l'oci i per a això realitzem programes de prevenció, de conscienciació ciutadana i de drogodependències dirigits als jóvens i usuaris de l'oci nocturn.

Reconeixements

Premi Reina Sofia 2007