El programa Amb la coca no et ratlles pretén destapar la situació real dels consums de cocaïna i promoure el necessari debat social que permeta desactivar el fals prestigi social dels seus consums.

Abordem el buit existent en la prevenció del consum de cocaïna, les xifres d'increment de consum de la qual són, actualment, les més elevades i sobre les quals, tot just, existeixen campanyes de conscienciació.

L'objectiu és desmitificar el fals prestigi social que té la cocaïna que està associat a l'èxit social i econòmic de les classes altes, que genera un poderós factor d'atracció i imitació en els col·lectius juvenils.

Utilitzem un llenguatge de proximitat, imatges contundents i fàcilment recognoscibles pels usuaris i informem dels riscos del seu ús i la seua mala utilització com droga lúdica.

ControlaClub

Sede Controla Club Madrid

Sede Controla Club València

C/ Esteban Dolz del Castellar, 5. | 46019 València

Tel.: 963 93 40 85

Email: controlaclub@controlaclub.org

Nosaltres

L'ASSOCIACIÓ CONTROLA CLUB és una ONG formada per tots aquells que participem i som protagonistes d'alguna manera dels espais de diversió.

El nostre objectiu és abordar la responsabilitat social en l'oci i per a això realitzem programes de prevenció, de conscienciació ciutadana i de drogodependències dirigits als jóvens i usuaris de l'oci nocturn.

Reconeixements

Premi Reina Sofia 2007