logo campaña fallas 2018

 

PREMI FALLER CONTROLA CLUB 2018

 

BASES PREMIS

L’ONG CONTROLA CLUB, dedicada a informar als joves sobre els problemes que poden provocar el consum d’alcohol i drogues en els espais de diversió, covoca a les comissions falleres a una nova edició del Premi Controla Club destinat a premiar la millor escena que transmeta els valors de la campanya “Si te’n passes, t’ho perds”. Pots trovar aquestes bases i el formulari d’inscripció a la web de Junta Central Fallera i en www.controlaclub.org

Participants

Podran participar en aquest concurs totes les comissions inscrites en Junta Central Fallera que ho desitgen, quedant excloses les comissions infantils.

Forma de participar i termini

Les comissions falleres que desitgen participar hauran de manifestar la seua voluntat de fer-ho en la present convocatòria, per la qual cosa hauran d’emplenar el butlletí d’inscripció adjunt i enviar-ho o lliurar-ho a Junta Central Fallera. El termini d’inscripció comença el 8 de gener del 2018.

Condicions

L’escena que participe haurà d’estar inclosa en el conjunt del monument faller. Cada comissió podrà presentar tantes escenes com desitge.

Les mesures i la técnica seran lliures. Deuran fer referència al lema de la campanya “Si te’n passes, t’ho perds” i tractaran sobre els diferents problemes que pot provocar el consum d’alcohol o de drogues a l’hora de divertir-se, destacant els valors positius de l’oci amb control.

Jurats i Premis

L’associació Controla Club designarà el jurat, compost per membres de l’associació i de les diferents arts plàstiques, així com dels mitjans de comunicación especialitzats en joventut i oci. La fallada del jurat serà inapel·lable i es comunicarà als premiats en els dies posteriors a la seua adopció.

A proposta del jurat es concedirà un primer premi de 600 euros més palet i un segon premi de 200 euros més palet. Les imatges de les escenes premiades podran ser reproduïdes per part de l’Associació Controla Club amb finalitats promocionals. El premi està subjecte als impostos i retencions vigents segons la llei.

Acceptació de les Bases

La inscripció i participació en aquest premi suposa la total acceptació d’aquestes bases.

El termini d’inscripció s’acaba l’14 de març del 2018.

MÉS INFORMACIÓ:

Tel: 963934085

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

CONSELLS I RECOMANACIONS PER AL DISSENY D'ESCENES, NINOTS I CARTELLS

En relació a la convocatòria dels Premis Fallers Controla Club, volem oferir unes breus indicacions sobre aquelles temàtiques que seran avaluades de cara a la concessió dels premis de 2018 i així donar temps, tant a artistes com a comissions, per a preparar adequadament la seua participació en ells.

Contingut dels missatges

 1. Prevenció, conscienciació i sensibilització sobre consums abusius d'alcohol i altres drogues.
 2. Problemàtiques associades al consum d'alcohol i altres drogues:
  • Ús responsable de la pólvora.
  • Prevenció sobre binomi alcohol i conducció.
  • Missatges sobre civisme i/o vandalisme, brutícia, molèsties veïnals…
  • Protecció al menor.
  • Dispensació responsable d'alcohol en casals, revetles…
  • Organització responsable del col·lectiu faller (millores en el control de les barres, en la seguretat en l'emmagatzematge de la pólvora, en els horaris de les revetles…)
 3. Presència de la marca Controla Club i de l’eslògan de la campanya “Si et passes, t'ho perds”.

 

Qualitat de l'escena

 1. Es valorarà la inclusió equilibrada de l'escena dins de la falla (a nivell estètic i estructural).
 2. La vinculació de la temàtica de l'escena amb la temàtica general de la falla.
 3. També es valorarà la qualitat del disseny de l'escena i els ninots en si mateixos, els acabats, etc.

ControlaClub

Sede Controla Club Madrid

Sede Controla Club València

C/ Esteban Dolz del Castellar, 5. | 46019 València

Tel.: 963 93 40 85

Email: controlaclub@controlaclub.org

Nosaltres

L'ASSOCIACIÓ CONTROLA CLUB és una ONG formada per tots aquells que participem i som protagonistes d'alguna manera dels espais de diversió.

El nostre objectiu és abordar la responsabilitat social en l'oci i per a això realitzem programes de prevenció, de conscienciació ciutadana i de drogodependències dirigits als jóvens i usuaris de l'oci nocturn.

Reconeixements

Premi Reina Sofia 2007