Utilitzat com a missatge de referència del programa Calambre Tecno en els anys 90, un dels programes de ràdio de tendències i música d'avantguarda més importants de la història del dial i el seu missatge, "Pensa mentre balles" ha sigut reconvertit pel Controla Club com una crida col·lectiva a l'oci intel·ligent i responsable.

A partir d'este eslògan s'ha transmés un missatge explícit sobre com actuar davant els problemes que poden provocar les drogues: la capacitat de control a l'hora de consumir drogues, el rebuig a la violència provocat per l'eufòria i'agressivitat de determinades drogues, la generalització del conductor alternatiu o la prevenció davant les conductes sexuals de risc.

ControlaClub

Sede Controla Club Madrid

Sede Controla Club València

C/ Esteban Dolz del Castellar, 5. | 46019 València

Tel.: 963 93 40 85

Email: controlaclub@controlaclub.org

Nosaltres

L'ASSOCIACIÓ CONTROLA CLUB és una ONG formada per tots aquells que participem i som protagonistes d'alguna manera dels espais de diversió.

El nostre objectiu és abordar la responsabilitat social en l'oci i per a això realitzem programes de prevenció, de conscienciació ciutadana i de drogodependències dirigits als jóvens i usuaris de l'oci nocturn.

Reconeixements

Premi Reina Sofia 2007