Logo Fallas 2023

 

PREMI FALLER CONTROLA CLUB 2023

 

BASES PREMIS

L’ONG CONTROLA CLUB, dedicada a informar als joves sobre els problemes que poden provocar el consum d’alcohol i drogues en els espais de diversió, covoca a les comissions falleres a una nova edició del Premi Controla Club destinat a premiar la millor escena que transmeta els valors de la campanya “Si te’n passes, t’ho perds”. Pots trovar aquestes bases i el formulari d’inscripció a la web de Junta Central Fallera i en www.controlaclub.org

Participants

Podran participar en aquest concurs totes les comissions inscrites en Junta Central Fallera que ho desitgen, quedant excloses les comissions infantils.

Forma de participar i termini

Les comissions falleres que desitgen participar hauran de manifestar la seua voluntat de fer-ho en la present convocatòria, per la qual cosa hauran d’emplenar el butlletí d’inscripció adjunt i enviar-ho o lliurar-ho a Junta Central Fallera. El termini d’inscripció comença el 9 de gener de 2023 i finalitza el 14 de març de 2023.

Condicions

L’escena que participe haurà d’estar inclosa en el conjunt del monument faller. Cada comissió podrà presentar tantes escenes com desitge.

Les mesures i la técnica seran lliures. Deuran fer referència al lema de la campanya “Si te’n passes, t’ho perds” i tractaran sobre els diferents problemes que pot provocar el consum d’alcohol o de drogues a l’hora de divertir-se, destacant els valors positius de l’oci amb control.

Jurats i Premis

L’associació Controla Club designarà el jurat, compost per membres de l’associació i de les diferents arts plàstiques, així com dels mitjans de comunicación especialitzats en joventut i oci. La fallada del jurat serà inapel·lable i es comunicarà als premiats en els dies posteriors a la seua adopció.

A proposta del jurat es concedirà un primer premi de 600 euros més palet, un segon premi de 200 euros més palet i un tercer premi dotat con un palet. Les imatges de les escenes premiades podran ser reproduïdes per part de l’Associació Controla Club amb finalitats promocionals. El premi està subjecte als impostos i retencions vigents segons la llei.

Acceptació de les Bases

La inscripció i participació en aquest premi suposa la total acceptació d’aquestes bases. El termini d’inscripció s’acaba l’14 de març de 2023.

 

MÉS INFORMACIÓ:

Tel: 963934085

Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 

CONSELLS I RECOMANACIONS PER Al DISSENY D'ESCENES, NINOTS I CARTELLS

En relació a la convocatòria dels Premis Fallers Controla Club,  volem oferir unes breus indicacions sobre aquelles temàtiques que seran avaluades de cara a la concessió dels premis de 2023 i així donar temps, tant a artistes com a comissions, per a preparar adequadament la seua participació en ells.

 

Contingut dels missatges:

 1. Missatges sobre els perills i riscos del consum abusiu d'alcohol i altres drogues.
 2. Missatges sobre els perills i riscos del consum d'alcohol per part dels menors d'edat.
 3. Missatges sobre els perills de conduir sota els efectes de l'alcohol o altres drogues.
 4. Missatges sobre l'ús responsable de la pólvora.
 5. Missatges contra el vandalisme, la brutícia, els sorolls i molèsties veïnals…
 6. Missatges sobre la dispensació responsable d'alcohol en casals, revetles…
 7. Missatges sobre sobre el botelló.
 8. Missatges sobre els perills i riscos del mal us de les noves tecnologies i els videojocs.
 9. Missatges sobre els perills i riscos de els jocs d'atzar.
 10. Missatges sobre els riscos de la Covid-19 en el context de les Falles.

 

A més del contingut dels missatges, també es valorarà la presència de la marca Controla Club i el eslogan de la campanya “Si te’n passes, t'ho perds. Controla en Falles”.

 

Qualitat de l'escena

 1. Es valorarà la inclusió equilibrada de l'escena dins del monument (a nivell estètic i estructural).
 2. També es tindrà en compte la vinculació de la temàtica de l'escena amb la temàtica general del monument.
 3. Finalment es valorarà la qualitat del disseny de l'escena i els ninots en si mateixos, els acabats, etc.

 

DESCÀRREGA LES BASES I RECOMANACIONS

DESCÀRREGA LA INSCRIPCIÓ

ControlaClub

Sede Controla Club Madrid

Sede Controla Club Valencia

C/ Esteban Dolz del Castellar, 5. | 46019 Valencia

Tel.: 963 93 40 85

Email: controlaclub@controlaclub.org

Nosotros

La ASOCIACIÓN CONTROLA CLUB es una ONG formada por todos aquellos que participamos y somos protagonistas de alguna manera de los espacios de diversión.

Nuestro objetivo es abordar la responsabilidad social en el ocio y para ello realizamos programas de prevención, de concienciación ciudadana y de drogodependencias dirigidos a los jóvenes y usuarios del ocio nocturno.

Reconocimientos

Premio Reina Sofia 2007