S'obri el termini d'inscripció per al Premi Faller Controla Club de 2023

Hui dilluns 9 de gener s'ha obert el termini d'inscripció per a poder participar en el Premi Faller Controla Club de 2023 dirigit a premiar aquelles falles que, a través de les seues ninots i escenes, transmeten missatges sobre les conseqüències negatives del consum abusiu d'alcohol i altres drogues, del fenomen del botelló, del mal ús de les noves tecnologies o del joc patològic. Enguany hi haurà dos premis: un primer premi dotat de 600€ + palet i un segon premi dotat de 200€ + palet. Per a inscriure's en el concurs cal emplenar el formular d'inscripció que es troba en aquesta web i enviar-ho a Junta Central Fallera o a Controla Club, tant per email com per correu ordinari. El termini per a inscriure's en els premis finallitza el 14 de març.

PUNXA ACÍ PER A DESCARREGAR LA INSCRIPCIÓ

PUNXA ACÍ PER A DESCARREGAR LES BASES I LES RECOMANACIONS

ControlaClub

Sede Controla Club València

C/ Esteban Dolz del Castellar, 5. | 46019 València

Tel.: 963 93 40 85

Sede Controla Club Madrid

Email: controlaclub@controlaclub.org

Nosaltres

L'ASSOCIACIÓ CONTROLA CLUB és una ONG formada per tots aquells que participem i som protagonistes d'alguna manera dels espais de diversió.

El nostre objectiu és abordar la responsabilitat social en l'oci i per a això realitzem programes de prevenció, de conscienciació ciutadana i de drogodependències dirigits als jóvens i usuaris de l'oci nocturn.

Reconeixements

Premi Reina Sofia 2007